Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

8 iemesli, kapēc Shopify ir labākā platforma 2024. gadā

Kā uzņēmējs ar 7 gadu pieredzi un lielu aizrautību e-komercijā, es ar pārliecību varu teikt, ka Shopify ir ideālā platforma jebkuram uzņēmumam, kas vēlas pārdot produktus internetā, gan digitālus, gan fiziskus. Lūk, kāpēc:

1. Ērta, vienkārša un draudzīga platforma

Shopify ir ļoti viegli lietojams, pat tiem, kuriem nav tehniskās pieredzes. Platformas drag-and-drop interfeiss ļauj ātri izveidot savu e-veikalu, personalizēt un pielāgot tā izkārtojumu un dizainu, kā arī viegli pārvaldīt produktus. Šī vienkāršība nozīmē, ka vari koncentrēties uz sava biznesa attīstību, nevis uz sarežģītas programmatūras pārvaldību.

Bilde no Shopify e-veikala būvēšanas / rediģēšanas vietas, kurā redzams drag-and-drop interfeiss.

2. Pārsteidzošas dizaina, funkciju, sagataves un pielāgošanas iespējas 

Shopify piedāvā vairāk nekā 190 tēmas jeb sagatves, gan bezmaksas (basic), gan maksas (premium), visas ir mobīlajām ierīcēm piemērotas ar iespējām katru sadaļu pielāgot un personalizēt pēc paša vēlmēm. Neatkarīgi no tā, vai pārdodat modes preces, elektroniku, rotaļlietas bērniem, mākslu, mūziku vai pat ar rokām darinātus izstrādājumus, Shopify būs ir īstā tēma un sagatave tieši priekš tevis, tava zīmola un jūsu prasībām.

shopify theme store

Bilde no Shopify tēmu un sagatvju veikala

Papildus tam, tev ir iespēja pielāgot un personalizēt savu Shopify veikalu izskatu vēl vairāk, izmantojot HTML un CSS, lai izveidotu unikālu izskatu. Pirms lēmuma pieņemšanas, vari izmantot izmēģinājuma periodu, lai pārbaudītu savus produktus un izpētītu funkcijas un dizaina iespējas, lai atrastu to, kas ir vislabāk piemērots tieši tev. 

shopify theme description and trial version

Skatiet Shopify tēmu veikalu šeit: https://themes.shopify.com/themes

3. Plaši e-komercijas rīki

No SEO rīkiem līdz e-pasta mārketingam un uzlabotai analītikai, Shopify piedāvā visu nepieciešamo, lai vadītu veiksmīgu interneta veikalu. Shopify App Store piedāvā vairāk nekā 8,000 lietotnes, kas paplašina jūsu veikala funkcionalitāti, aptverot krājumu pārvaldību, klientu iesaisti un daudz ko citu.

shopify app store with more than eight thousand applications

4. Drošība un uzticamība

Shopify nodrošina jūsu veikala drošību ar SSL sertifikātiem un PCI-DSS atbilstību. Regulāri atjauninājumi aizsargā pret drošības draudiem, un platforma lepojas ar 99.9% darbspējas laiku, nodrošinot, ka jūsu veikals vienmēr ir pieejams klientiem.

no down time from two thousand and eighteenth year always running and growing

Šis Shopify veikals darbojas nevainojami kopš 2018. gada, nekad nav piedzīvojis dīkstāvi un turpina plaukt ar augošiem ienākumiem.

5. Iespēja augt un sasniegt jaunu auditoriju 

Neatkarīgi no tā, vai esat mazs vai liels uzņēmums, Shopify pielāgojas jūsu biznesam. Platforma piedāvā vairākus plānus, ieskaitot Shopify Plus lieliem internetveikaliem, kas nodrošina uzlabotas funkcijas, piemēram, pielāgojamas izrakstīšanās iespējas un prioritāro atbalstu.

shopify client revenue and data

Kopš 2024. gada februāra, mūsu klients ir sasniedzis iespaidīgus rezultātus: €13,422.45 kopējos pārdošanas apjomos, 1400% pieaugumu e-veikala ameklētāju daudzumā un konversijas rādītāju 3.02%. Ar 412 kopējiem pasūtījumiem un vidējo pasūtījuma vērtību €26.46, klients ir piedzīvojis ievērojamu izaugsmi, salīdzinot ar iepriekšējo periodu.

6. Integrēta un vienkārša maksājumu apstrāde

Shopify Payments vienkāršo izrakstīšanās procesu, atbalstot dažādas maksājumu metodes, tostarp kredītkartes, PayPal un kriptovalūtas. Šī integrācija samazina darījumu maksu un uzlabo klientu pieredzi, kas veicina augstāku konversijas rādītāju.

Pieejamās maksājumu iespējas Shopify veikalā.

7. Daudzkanālu pārdošana

Shopify ļauj jums pārdot vairākos kanālos, tostarp sociālajos tīklos, tiešsaistes un fiziskajos veikalos, izmantojot Shopify POS. Šī daudzkanālu pieeja palīdz sasniegt vairāk klientu un palielināt pārdošanas apjomus.

8. Atbalsts 24/7

Shopify nodrošina nepārtrauktu atbalstu, izmantojot tiešsaistes čatu, e-pastu un tālruni. Tas nodrošina, ka palīdzība vienmēr ir pieejama, kad tev tā ir nepieciešama, sniedzot tev mieru, kad attīsti savu biznesu.

Pēdējie vārdi

Shopify izturīgās funkcijas, lietošanas ērtums un uzticamais atbalsts padara to par labāko platformu jebkuram uzņēmumam, kas vēlas izveidot vai paplašināt savu zīmolu digitālajā vidē. 

Iepriekšējais raksts
Nākošais raksts

Vēlies izmēģināt Shopify platformu bezmaksas? 🔥

Izmēģini 3-dienas bezmkasas un pirmo mēnesi tikai par $1 un uzzini, kāpēc tā ir populārākā e-veikalu izvēle.